Beauty accessoires

Op zoek naar kwalitatieve verzorgingsproducten en make-up accessoires? Oxygen staat bekend om haar hoogwaardige manicure, pedicure & make-up tools.

Manicure & pedicure accessoires
Goede nagelverzorging begint met een goede nagelvijl. Om mooie en sterke nagels te creëren en te onderhouden gebruik je een van de verschillende nagelknippers van Oxygen. Naast nagelknippers bieden wij ook nagelscharen, nagelvijlen en buffervijlen aan in verschillende vormen en maten. Ook voor gezonde en zachte voeten hebben wij de juiste producten. Onze pedicure accessoires zijn net als onze manicure producten ontworpen voor functionaliteit en elegantie. Gemakkelijk in gebruik en goed voor de voeten!

Make-up tools
Of het nu is om make-up aan te brengen met kwastjes, het gezicht te reinigen met sponsjes of de wenkbrauwen bij te werken; alles wat je hiervoor nodig hebt bieden wij aan. Oxygen zorgt ervoor dat je precies de look kan creëren die je wilt. En om deze producten gemakkelijk mee te nemen, hebben wij een ruime keuze aan leuke en functionele toilettassen voor man, vrouw en kind.